loader image

Rreth Nesh

Programi

Kurset Ndjekin Certifikatat E Kompanive Si Microsoft, Cisco Systems, Linux & Google.

Qendra “TCT” ofron paketa të plota kursesh  për secilin drejtim. Zgjedhja i’u takon Ju:

1.Të filloni një drejtim nga kursi i parë deri në të fundit (A-Z).

2. Mund të zgjidhni të aftësoheni në kurse të veçanta sipas interesit tuaj.

Kurset janë vetëm praktikë ndërsa konceptet teorike janë të ndërthurura me praktikën; Libra në formatin dixhital jepen online për lexim individual.

Qendra E Kurseve “TCT”, Është E Liçencuar Nga Ministria E Financave!

TCT lëshon certifikatë për studentët të cilët frekuentojnë kursin dhe kompletojnë me sukses projektin përfundimtar.

Së fundi, stafi i TCT bashkë me studentët përpiqen të zhvillojnë komunitetin në aspektin profesional dhe social, gjithashtu në TCT u japin rëndësi të veçantë evenimenteve argëtuese.

Qendra e Teknologjisë Tiranë është organizatë jo-fitim prurëse e cila i investon të gjitha të ardhurat monetare në pajisje teknologjike, software dhe pagesë për instruktorët të cilët janë expertët më të mirë në fushat specifike në IT.

Qendra e kurseve dhe trajnimeve profesionale “TCT” është e fokusuar në fushën e teknologjisë dhe informacionit dhe me instruktor me eksperiencë në këtë fushë. Programi i qendrës “TCT” përqëndrohet tek praktika dhe synon përgatitjen për punë të kursantëve. Qendra jonë e trajnimeve profilizohet në dy drejtime kryesore dhe një të përgjithshëm:

Informatika e cila përfshin kurset: programim dhe databazë.

IT e cila përfshin kurset: rrjete kompjuterike, administrim serverash dhe diagnostikim PC

Më pak IT plus biznes: Web Design & Google tools, Excel i avancuar dhe paketa Microsoft Office.

Trajnimet tona mund t’i frekuentoni edhe Online nga komoditeti i shtëpisë tuaj. Trajnimi do të jetë i njëjtë, ndërsa studenti do të kursejë udhëtimin deri në laboratorët tanë.

Na Kontaktoni

Tirana Center of Technology
Adresa: Rr.Durresit , Nr.53
E-mail: info@tct.al
Tel: 0676861620

Rreth TCT

 • Komuniteti
 • Kliente & Projekte
 • Software Development
 • Trajnime në Tiranë & Online

Kurse

 • MS SQL Server 2016
 • Cisco ICND1 & ICND2
 • Arkitekturë Kompjuteri & Diagnostikim
 • C++, Java & C#

Blog

 • Pse Python
 • Arsyet për trajnimin dhe zhvillimin e punonjësve
 • Kurse informatike
 • Të bëhesh programues
 

© 2020 TCT | Site Map |Terms of Use and Privacy

 Designed by TechFly