loader image

Tirana Center of Technology

Simplifyng Information Technology
also Available Online

Tirana Center of Technology

We Care, We Teach, We share all
With Courses Online

Tirana Center of Technology

Learn Switching, Routing, Firewall
@ TCT Online

Të gjitha Kurset

Përfshirë edhe Kurset Online

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Programming & development training

Filloni karrierën tuaj në programim me kurset tona 100% praktike!

Computer & Network training

Bëhu administrator i rrjetave kompjuterike. Trajnim praktikë me pajisje Cisco!

Server Administration training

Njihuni me kurset tona praktike në administrim server-i.

Design & Digital marketing training

Kënaquni me kurset tona praktike në UI, design dhe marketing në social media.

Database & data processing training
Eksploroni botën e pafund të shkencës së të dhënave.

Rreth Nesh

Themeluar në vitin 2015, Qendra e Teknologjisë Tiranë (TCT) qendra për avancim karriere e specializuar në trajnime profesionale në fushën e teknologjisë së informacionit (IT & Programim). TCT fokusohet në produktet e Microsoft, Linux, Cisco Systems dhe Virtualizim. Qendra e kurseve TCT jep edhe trajnime Online plotësisht në praktikë, të drejtuar nga instruktor me eksperiencë, që studentët mund t’i frekuentojnë nga komoditeti i shtëpisë tyre.

Ekspertët/Instruktorët e TCT punojnë në kompani private apo publike dhe i përcjellin ekspertizën e tyre studentëve të Qendrës.
TCT klasifikohet si nje institucion i mësimdhënies së njohurive praktike dhe ndjek metodën “Hands on”. Ne besojmë që përgatitja për tregun e punës dhe vetëbesimi fitohet vetëm nëpërmjet njohurive të mësuara në praktikë. Qendra është e licencuar nga shteti Shqiptar dhe certifikuar si qendër provimesh ndërkombetare.

EKSPERTIZA JONË

Komuniteti

Me shumë punë dhe pasion zhvillojmë komunitetin në IT dhe ndërtojmë network me specialistët e rinj. 

Klientë & Projekte

TCT kontraktohet nga subjekte vendase dhe të huaja për punën e shërbyer me cilësi dhe në kohë. 

Programe 10-mujore

Regjistrohu në trajnimet 10-mujore (5 kurse), plotëso dituritë dhe eksperiencën tënde. Gati për punë.

Trajnime Në Tiranë & Online

Studentët tanë janë dëshmitarë të kurrikulave praktike, instruktorëve me eksperiencë dhe laboratorëve me teknologji moderne.

Blogu Ynë

Lexoni lajmet dhe Eventet më të fundit ne fushën e IT

Student te TCT pranuar ne MIT

Per te vleresuar nje qender trajnimesh si TCT, ku objektivi kryesor eshte te merren njohuri profesionale ne cdo fushe te teknologjise, duhen konsideruar dy komponente: puna madhore qe behet nga instruktoret per te gjithe studentet, dhe padyshim vete...

Trajnim: Investigim problemesh databaze – programim

Kur ndodh nje problem IT duhet te jete i qete dhe i perqendruar ne problemin e ndodhur. ANALIZA – Hapat qe ndiqen: Koha e problemit? Ambjenti i problemit? Nr i perdoruesve qe i ka ndodh ky problem? Kur ishte hera fundit qe ka funksionuar ne menyre te sakte? Cfare...

Trajnim databaze – troubleshooting

Problemet e lidhura me: 1) Service, 2) Network, 3) Login *Kontrollohet: A eshte SQL Service i ndezur si sherbim a) Master DB Corrupted? b) Model DB Corrupted? c) TempDB path not found? nslookup (name resolution) te SQL Server instance Ping Server IP A logohesh ne...

Partnerët tanë

Kompanitë që na kanë beuar stafin:

× Chat 09:00 - 21:00