loader image

Per te vleresuar nje qender trajnimesh si TCT, ku objektivi kryesor eshte te merren njohuri profesionale ne cdo fushe te teknologjise, duhen konsideruar dy komponente: puna madhore qe behet nga instruktoret per te gjithe studentet, dhe padyshim vete studentet. Jane ata, qe me deshiren e mire per te marre njohuri te reja dhe per te ecur me te njejtin hap me teknologjine e diteve te sotme, na ndihmojne me vazhdueshmerine e punes sone te perditshme.
Dhe ja ku permendim nje nga studentet tona aktuale ne kursin “Java Programmer” Fjona Parllaku. Maturante e shkolles “Turgut Ozal Tirane”, studente e Universitetit Epoka, sapo eshte pranuar me burse ne Universitetin nr. 1 ne bote, MIT (Massachusetts Institute of Technology).
Per me teper, mund te lexoni ne linkun e meposhtem:
https://www.facebook.com/TCT.kurse.IT/posts/1426535790701550?ref=notif&notif_t=like&notif_id=1494518789475685

Na Kontaktoni

Tirana Center of Technology
Adresa: Rr.Durresit , Nr.53
E-mail: info@tct.al
Tel: 0676861620

Rreth TCT

 • Komuniteti
 • Kliente & Projekte
 • Software Development
 • Trajnime në Tiranë & Online

Kurse

 • MS SQL Server 2016
 • Cisco ICND1 & ICND2
 • Arkitekturë Kompjuteri & Diagnostikim
 • C++, Java & C#

Blog

 • Pse Python
 • Arsyet për trajnimin dhe zhvillimin e punonjësve
 • Kurse informatike
 • Të bëhesh programues
 

© 2020 TCT | Site Map |Terms of Use and Privacy

 Designed by TechFly