loader image
Bashkëpunim me kompanitë

Bashkëpunim me kompanitë

Qendra e Teknologjisë Tiranë nga viti 2015 vazhdon të përgatisë student të rinj në IT, programim, data dhe design gati për punësim. Detyra jonë është të zvogëlojë hapsirat midis universitetit dhe tregut të punës. Kompani që veprojnë në fushën e teknologjisë marrin në...
× Chat 09:00 - 21:00