loader image

Kur ndodh nje problem IT duhet te jete i qete dhe i perqendruar ne problemin e ndodhur.

ANALIZA – Hapat qe ndiqen:

 1. Koha e problemit?
 2. Ambjenti i problemit?
 3. Nr i perdoruesve qe i ka ndodh ky problem?
 4. Kur ishte hera fundit qe ka funksionuar ne menyre te sakte?
 5. Cfare ka ndryshuar ne sistem para se te ndodhte ky problem?
 6. Si lidhet ky problem me sherbime te tjera periferale?

ZGJIDHJA (me disa hapa)

TESTIMI (me disa raste)

DOKUMENTIMI

Na Kontaktoni

Tirana Center of Technology
Adresa: Rr.Durresit , Nr.53
E-mail: info@tct.al
Tel: 0676861620

Rreth TCT

 • Komuniteti
 • Kliente & Projekte
 • Software Development
 • Trajnime në Tiranë & Online

Kurse

 • MS SQL Server 2016
 • Cisco ICND1 & ICND2
 • Arkitekturë Kompjuteri & Diagnostikim
 • C++, Java & C#

Blog

 • Pse Python
 • Arsyet për trajnimin dhe zhvillimin e punonjësve
 • Kurse informatike
 • Të bëhesh programues
 

© 2020 TCT | Site Map |Terms of Use and Privacy

 Designed by TechFly