loader image

Graphic Design

Rreth kursit

E ardhmja e dizajnit është dixhitale. Ky kurs u krijua për të bërë që graphic Design-et të përshpejtojnë
projektet më të fundit dhe më të mëdhenj të përqendruar në mënyrë dixhitale, në mënyrë që ata të
zgjerojnë aftësinë e tyre dhe të ofrojnë më shumë shërbime.

Audienca

 • Punonjësit ose punëdhënësit që duhet të fitojnë aftësi në hartimin grafik, në mënyrë që të prodhoni grafika dhe materiale të shtypura për kompaninë tuaj.
 •  Fillestarë që duan të fillojnë një karrierë si një dizajn grafik.
 • Sipërmarrësit që planifikojnë të fillojnë biznesin e tyre ose të bëhen një profesionist i pavarur.
 • Kushdo që dëshiron të mësojë se si të marrë idetë e tyre krijuese dhe t’i vendos ato në njëformat të shtypur ose dixhital.

Çmimi

30.000 Lekë / 300 Euro

 • PHOTOSHOP
  • Installing Photoshop
  • Introduction to Photoshop
  • Workspace Customization/ Adding and Resetting your own workspace
  • Raster Images
  • Working with Layers
  • Tools:
  • Others: (Retouching Images)
  • Using Photoshop
 •  ILLUSTRATOR
  • Basic knowledge of Illustrator operation and use.
  • Understanding and working on art board.
  • Creating and editing objects / shapes with the right tools.
  • Practical with drawing tools and pen tool.
  • Creating paths editing them and combining to create a logo.
  • Works with colors, strokes and gradients.
  • Organization of layers. combination of snaps / overlap artworks.
  • A shortcut guide to speed up work.
  • Using 2D effects, filters, and text / shape effects.
  • Export methods / formats for print / web.
  • Practical methods to easily create brochures, logos, business cards, banners.
 •  InDesign
  • Build a document in InDesign, its type and options.
  • Methods of text casting.
  • Typography and text placement details.
  • Work with images and word processing.
   Creating structure, flowing text, interacting with images.
  • Examining documents, printing.
  • Text placement around images and shapes.
  • Guide to the development of web pages and their interactions.

Një dëshirë për të mësuar dizajnin, qoftë për një vend pune apo për një hobi – dizajni është për të gjithë!

Kursi zhvillohet në 45 orë, ose 18 seanca nga 2.5 orë. Kursi trajnohet në gjuhën Shqipe ose Angleze.
Materialet didaktike shpërndahen të gjitha online.

Na kontaktoni

× Chat 09:00 - 21:00